Bemutatkozás

Győr belvárosának egyik legszebb, frekventált részén, a Mosoni- Duna és a Rába találkozásánál fekvő félsziget ad otthont a csodálatos kilátással büszkélkedő létesítményünknek. Már a 30-as években is kedvelt fürdőhely volt. Az egykori strandfürdőt 1931-ben építették Hajós Alfréd tervei alapján, kiaknázva a már középkorban is ismert és kedvelt győri gyógyvíz lelőhelyének adottságait. A győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő a világ első 7 tengeri csillagos vízi élményparkja, egy teljeskörű szolgáltatásokat nyújtó fürdőkomplexum.

A 4,5 hektáros területen Magyarország legmodernebb csúszdaparkjával, legnagyobb tematikus spray parkjával, 21 élmény- és gyógymedencével, exkluzív japán szaunavilággal és 11 gasztronómiai vendéglátó egységgel várjuk mindazokat, akik a fürdőzés mellett egy különleges gasztronómiai ízutazásra vágynak.

Csillagok

Az RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő tengeri csillagait egy-egy ismert ember személyesít meg: Dobrádi Ákos zenész volt az első csillagunk keresztszülője, a második csillagé Jakabos Zsuzsa válogatott úszó, a harmadik csillagé Nagy Feró, a Beatrice frontembere és Dr. Dézsi Csaba András professzor. A negyedik csillagé három élsportoló, Fodor Csenge válogatott kézilabdázó, Török Ágnes válogatott kosárlabdázó és Süle Dóra válogatott labdarúgó. Az ötödik csillagé Krausz Gábor séf, a hatodik csillagé Görbicz Anita kézilabdázó legenda és férje, Vincze Ottó labdarugó és Köböl Anita műsorvezető. A hetedik, vagyis egyben az utolsó csillagunk keresztszülője dr. Csernus Imre, ismert magyar pszichiáter.

Tovább a csillagokhoz