Vízi élménypark

Szifoncsúszdatorony

Élményparkunk egyik fő kuriózuma a szódásszifon csúszda, mely Jedlik Ányos előtt tiszteleg. A szifon egy 32 méteres csúszdatorony, melyből négy különféle csúszda indul különböző magasságokból. A kétszemélyes csúszda például 18 méter szintkülönbségű, a másik csúszdán olyan sebességet lehet elérni, hogy a centrifugális erő fenntart 360 fokos fordulat közben. Európa legújabb csúszdarendszerét hoztuk el Győrbe (zene, fényeffektek a csúszdában)

A dupla pályás versenycsúszdán, az idő mérése mellett különféle érintőelemek és fényjelek járulnak hozzá a csúcshatás eléréséhez. Az egyik csúszdánk például 195 méter hosszan élvezhető, míg családi csúszdánk, melyhez gumiszállító automata szállítja fel a csúszáshoz használt gumit, akár 4-en is élvezhetik. A szifoncsúszda tetejére egy 15 fős panoráma lifttel juthatunk fel, mely Győr történelmi város részére nyújt lenyűgöző kilátást. Esténként a szifon tornyában fényjátékokat láthatnak vendégeink, ezzel még nagyobb hangsúlyt fektetve Győr legújabb ékességére.

Csúszda tábla
Csúszda tábla
Csúszda tábla
Csúszda tábla

Madagaszkár csúszdák

A leglátványosabb attrakció a gyermekeknek szánt dzsungelországot idéző csúszdavilág, ahol különféle elemekből álló mászófalak, csúszdák nyújtanak különleges élményt a gyermekeknek.

Csúszda tábla

Spray Park és az erdei játszótér

Az 50 méteres Cziráky-medence helyére került Magyarország legnagyobb Spray-parkja, amely Hany Istók lápi fiúcska birodalmát, a Hanságot idézi meg, a Mosoni-Duna és a Rába találkozásánál. Van például egy a gyékény buzogánytermését formáló elem, és vannak több méter magas mocsári nőszirmok, gyermekláncfüvek. Egy mesevilágában találják magukat a picik, ahol a pitypangok jellegzetes, repülőszőrös magjainak helyéből spriccel a víz. A növények szárán óriáshangyák mászkálnak, a virágokon lepkék lengedeznek, és megformáztuk természetesen Hany Istók figuráját is. A gyerekek úgy érezhetik, mintha az óriások birodalmába csöppentek volna.
A Spray-park mellett egy erdei játszótérrel várjuk a gyermekeket, ahol a homokozó mellett, különféle elemeket próbálhatnak ki.

Panorámamedence együttes

Az árvízi töltés elhelyezése lehetőséget adott rá, hogy az élménypark ne csak vízszintesen, hanem függőlegesen is épüljön, és egy látványos, háromszintes medencerendszer jöjjön létre. Ezt az átjárható, egymásból nyíló medencerendszert egyszerre 500-an vehetik igénybe. A legfelső szintjén lévő panorámamedencékből nagyszerű kilátás nyílik a fürdőre és a városra is. A középső medence a terasz medence, és legalul kapott helyet a legnagyobb befogadóképességű lagúna medence.

Golyóstoll pancsoló

A legkisebbeknek 0-3 éves gyerekek élménymedencéjében a golyóstoll feltalálója, Bíró László emléke előtt tisztelgünk a golyóstoll alakú, beépített vízipisztolyokkal.

Félgömb medence

A bátrabb gyermekek kedvelni fogják a Félgömb medencét, ahol egy kötél segítségével mászhatnak fel, és csúszhatnak le a gömb tetejéről.

Jakuzzi

A koktélkülönlegességeink és DJ szolgáltatásunk mellett a 32-36 fős ülőmedencénkben élvezhetjük az ibizai hangulatot, ahol a törhetetlen poharak medencébe vitelét sem fogjuk tiltani.