Főoldal / Szaunamestereink / Bandi Adrienn

Bandi Adrienn

Hőmérséklet

Bandi Adrienn vagyok a RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő Győr Wellness koordinátora és vezető szaunamestere.
Mottóm: Válassz olyan munkát, amit szeretsz csinálni és soha Életedben nem kell dolgoznod! 
Azt hiszem elmondhatom, hogy nem dolgozni járok be a munkahelyemre hanem feltőltödni és élményt adni a vendégeknek.
5 évvel ezelőtt 2018. április 13-án a WSZFI-n végeztem el a Szaunamester képzést. 
Egész életemben sportoltam, versenyszerűen úsztam és a mozgás az életem szerves része. Akkori munkahelyemen az irodában ülve azon gondolkoztam mire költsem el az év végi jutalom pénzemet. Hát beiratkoztam szaunamester képzésre. Szeretek tanulni, fejlődni így kihívásként tekintettem a feladatra. Imádom a meleget, a finom illatokat, és szaunáztam is korábban mint vendég.
Az alapképézést követően tovább képeztem magam. 2019-ben elvégeztem a Loylymasters illóolaj alapképzést, részt vettem több legyezéstechnikai tréningen ahol nem csak a hazai hanem a nemzetközileg elismert szaunamesterektől is tanulhattam. 
A legyezés mellett igyekeztem a saját egyéniségemet is fejleszteni. A szaunában hangtálterápiás konzulens mesterként, meditatív, relaxáló esteket is tartok vendégeimnek.
2022-ben Hollodi Gergelynél végeztem Aromaterapeuta képzést. Innentől kezdve nem csak az illóolajak hanem a gyógynövények természetes felhasználása is bekerült a szaunába a programjaimon keresztül.
Szaunaprogramjaim között megtalálható a relax, gyógynövényes, hangtálas és a dinamikus intenzív program is.
Amire büszke vagyok:
2021 Magyar Szauna Klasszik - kíváló minősítés
2022 Magyar Országos Szaunamester Bajnokság Pápai forduló 4. helyezett
2023. Sauna Herbal Cup Hungary II. helyezett
2023 Sauna Herbal Cup World Championship Prága elismerő oklevél 
Shambala relaxációs szaunaest amely elsők között volt Magyarországon, ahol egy egész estre épülő relaxáló, hangtálas programon vehetett részt a vendég.
A szaunában nekem mindig a vendég az első, személyre szabott professzionális legyezést használok, figyelek a hőérzetre és hogy a vendég mindig elégedetten távozzon.