Gasztronómia

Létesítményünkben 11 vendéglátóegység várja azokat, akik a fürdőzés mellett egy különleges gasztronómiai ízutazásra vágynak. Ahogy az egész élménypark, így a gasztronómia is tematika szerint van kialakítva.

Az egyik témapark például Hany Istók, a kis lápi emberke legendájára épül. A Hajós Alfréd műemlék épület - az 1930-as évek Pompei vörös színében sikerült visszaállítani - ahol helyet kap a „Hany Istók cuki”, amely maga is két részből áll. Az egyik oldalán a gyermekeknek kedvezünk és minden olyan megtalálható lesz, ami édes. A cukrászdában az RQ Vízi Élménypark részére készített különleges fagylaltokat kínálunk, melyeket csak nálunk kóstolhatnak meg vendégeink.

A cukrászda másik részén pedig a C-vitamin bár kapott helyet, amely Szent Györgyi Albertről kapta a nevét, a C-vitamin feltalálójáról. Itt kaphatnak frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveket, smoothie-t, és mindent, ami egészséges.

Az épület felső teraszán a „Lápi konyha” kapott helyet, ahol különleges ételek mellett nem hagyjuk ki természetesen a helyi jellegzetességeket sem, így például a szigetközi eceteshalat.

A „Pasi Falodában” nagyétkű vendégeink élvezhetik a gasztronómiai ízutazást a különféle szaftos, craftos ételekkel.

De természetesen a strandokon megszokott ételekből sem lesz hiány, így a főtt kukorica, hekk és lángos is kapható lesz a „Minden is” büfében.

A központi étterem a régi fürdő épületében van, ahol az ebéd időszakában étlapról és svédasztalos jelleggel is lehet választani. Nem feledkezünk meg a gyerekekről sem, akiknek a kedvenc ételeit és ízvilágát a lehető legegészségesebb összetevőkből és eljárásokkal állítjuk össze.

Ne feledkezzünk meg a nem mindennapi Streed Food kocsinkról sem, ahol minden nap 2 leves és 2 készétel közül tudnak választani vendégeink.

Ha pedig az italkínálatot nézzük, a japán stílusú szaunakertből nem maradhat ki a japán különlegességek. A Koktél Teraszon, ahol az ötszáz főt befogadó, hármas panoráma medencesornál egész nap élőzenével, DJ-kel és különleges koktélokkal szolgáljuk a vendégeket.

Nyitvatartás