Főoldal / Szaunamestereink / Sirián László wellness menedzser

Sirián László wellness menedzser

Hőmérséklet

25 év alatt a kereskedelemben mindent elértem, amit el akartam érni.

Új impulzusokra vágytam, tanulni, fejlődni, megújulni akartam, amivel a választott utamon ismét sikereket érhetek el.

A Rába Quelléhez már korábbi kötődésem volt, amikor a váltás még közel sem volt aktuális.

2008-2010 között Kovacsics Imre ügyvezetőnk, az akkor még működő, országosan a legjobb képzést nyújtó gyógymasszőr iskolájában tanultam.

Imádtam ezt az időszakot, nagyon elkötelezett tanuló voltam. Vizsgabizottsági dicsérettel vizsgáztam.

Mindezt úgy, hogy eközben 2 kereskedelmi áruházat vezettem egy másik városban heti 5 nap reggeltől estig, a hétvégéimet pedig a Gyógyfürdőben tanulással és gyakorlati idő teljesítésével töltöttem.

2017-ben találtunk ismét egymásra Kovacsics úrral, a létesítménnyel és annak felelős vezetőivel.

Mondhatom, gyorsan a mélyvízbe kerültem. Ennek a létesítménynek az üzemeltetése új ismereteket adott, sokat tanultam.

Sikerült jó csapatot kialakítani minden területen, sokat tudtam foglalkozni azokkal a területekkel, amelyekben potenciált láttam.

Az egyik ilyen a szaunák világa volt.

Alaposan körbejártam mi kell ahhoz, hogy az első lépésekkel új utat nyissunk, közösséget tudjunk építeni, élményt tudjunk adni, elégedettséget tudjunk növelni és ezek által profitot  tudjunk termelni.

Ekkor hallottam először olyan fogalmakról, mint szauna szeánsz, szauna est, szaunamester, egészséges szaunázás és sorolhatnám még.

Beiskoláztam magamat, néhány munkatársamat és néhány külsős érdeklődőt egy szaunamester alapismereteket nyújtó tanfolyamra.

Nagyszerű mesteri kezekbe kerültünk, többen is megmaradtak abból a tanfolyamból aktív mesterként.

Mint minden munkámat, úgy ezt is hobbimként, szerelemként csináltam, csinálom most is.

Szenvedélyesen vonzottak az illatok, a gyógynövények a füstölők , a ventilláció, a vízzel, a hővel való játék, a zenék világa, a trendek, az új utak keresése.

Küldetésként élem meg, hogy tanulhatok, taníthatok, élményt adhatok, közösséget építhetek, segíthetem a munkatársaim fejlődését, ezek összessége pedig hozzájárul a létesítmény sikereihez.

Számomra jó érzés minden olyan képzett és elkötelezett szaunamester teljesítményét elismerni aki érzést tud kiváltani, aki élményt tud adni, aki szenvedéllyel teszi jobbá a Vendégek, a kollégái és saját maga mindennapját.

Ez az év a fejlődésem útján új szerelmet hozott a munkámban.

Bandi Adri „Adrinalin” hatására a hangtálak páratlanul őszinte és tiszta hangja, hangzása nyűgözött le és repített tova.

Idén tavasszal hangterápiás hangfürdővezető és konzulens tanfolyamot végeztem.

Mint minden tanfolyam nekem is alapvetően az érdeklődésemet erősítette meg.

Emellett megvettem a saját 11 darabból álló csodás hangtál készletemet, amelyet idővel bővíteni fogok – erről majd máskor.

Gyűjtögetem a hangkeltő eszközeimet is, legutóbbi szerzeményem egy 150 cm-es kaktusztörzsből készített esőbot.

Programjaim összessége közvetítve  „Élményterápia”.

Mindez azért fontos, mert azt látom, és tapasztalom, hogy kiváló minőségű komplex szolgáltatásra is készek a Vendégeink, és ezért is hajlandók fizetni.

Differenciálódni szeretnénk mindenkitől azzal, hogy szélesítjük a szolgáltatásaink összehangolt, egymásra épülő vagy egymással összefüggő palettáját.

A szaunaprogramok élménye mellett, a termálvíz jótékony hatása, a masszázsok teszik többé a feltöltődést, hangfürdőink pedig minden ilyen jellegű esten felteszik az i-re a pontot.

Szeretettel látunk Téged is szaunavilágunkban: „Nem várhatunk, hogy vendégül láthassunk!”